Hvor lenge lagres Snapchat-meldinger?

12 visninger
Snapchat-meldinger slettes som standard etter at de er sett, eller innen 24 timer. Man kan aktivere lagring manuelt for å beholde meldingene. Dette er en endring fra tidligere, hvor man kunne velge sletting umiddelbart etter visning eller etter 24 timer.
Kommentar 0 liker

Hvor lenge lagres Snapchat-meldinger?

Snapchat er kjent for sin forsvinnende meldingsfunksjon, der meldinger automatisk slettes etter at de er lest eller innen 24 timer. Men hva skjer hvis du ønsker å beholde meldinger?

Tidligere hadde Snapchat tre lagringsalternativer: forsvinne umiddelbart, slettes etter visning eller slettes etter 24 timer. Nå har Snapchat forenklet dette ved å innføre kun ett standardalternativ:

Standardlager:

  • Meldinger lagres inntil de blir sett eller i 24 timer.

Lagring manuelt:

  • Du kan manuelt aktivere lagringsfunksjonen for å beholde meldinger ubestemt. Denne funksjonen er tilgjengelig i både individuelle og gruppechatter.

Hvordan lagre Snapchat-meldinger:

For å lagre en Snapchat-melding, følg disse trinnene:

  1. Åpne chatten der meldingen ligger.
  2. Trykk og hold på meldingen du ønsker å lagre.
  3. Velg "Lagre i Chat" fra menyen som vises.

Merk:

Lagringsfunksjonen er kun tilgjengelig for meldinger som inneholder tekst, bilder eller videoer. Meldinger med linser, klistremerker eller tegninger kan ikke lagres.

Tilbake til standardlagring:

Hvis du ønsker å deaktivere lagringsfunksjonen og gå tilbake til standardinnstillingen, følg disse trinnene:

  1. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre på Snapchat-skjermen.
  2. Trykk på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger.
  3. Under "Personlig innhold", deaktiver "Lagring i Chat"-funksjonen.

Det er viktig å merke seg at Snapchat ikke gir noen garanti for at lagrede meldinger vil være tilgjengelige på ubestemt tid. Selskapet kan slette lagrede meldinger når som helst uten varsel.