Hvordan skru av sikkermodus på iPhone?

0 visninger
For hvordan skru av sikringsmodus på iphone, går du til Innstillinger, velger Personvern og sikkerhet, ruller til bunnen og trykker på Sikringsmodus før du bekrefter valget med enhetskoden din. Hvis iPhonen din befinner seg i en spesiell Safe Mode som følge av en feilaktig modifikasjon, slår du den av ved å starte enheten på nytt eller avinstallere den nylig tillagt modifikasjonen.
Kommentar 0 liker

Hvordan skru av sikringsmodus på iPhone?

Å forstå hvordan skru av sikringsmodus på iphone hjelper deg med å gjenopprette normal enhetsbruk raskt og effektivt. Lær de enkle trinnene for å deaktivere funksjonen på din telefon.

Hvordan slå av sikringsmodus på iPhone?

For å slå av sikringsmodus (Lockdown Mode) på en iPhone, går du til Innstillinger, velger Personvern og sikkerhet, ruller til bunnen og trykker på Sikringsmodus før du bekrefter valget med enhetskoden din([1] cite: 1).

Trinn for trinn for å deaktivere sikringsmodus

Sikringsmodus er en ekstrem og valgfri beskyttelse som Apple har lagt til for brukere som sørger for høysensitive digitaltsikkerhetsbehov. Hvis du har slått den på for testing eller av feilaktige grunner, kan du enkelt deaktivere funksjonen igjen. 1. Åpne appen Innstillinger på iPhonen din(cite: 1). 2. Trykk på deaktivere sikringsmodus iphone/b. 3. Rull helt nederst og trykk på Sikringsmodus(cite: 1). 4. Trykk på Slå av sikringsmodus og bekreft valget(cite: 1). 5. Skriv inn koden din og start telefonen på nytt(cite: 1).

Hva er forskjellen på Sikringsmodus og vanlig Safe Mode?

Noen ganger forveksler brukere Apples offisielle Sikringsmodus med den spesielle Safe Mode som oppstår på enheter som har blitt jailbroken. Dette er to helt forskjellige ting som krever ulike løsninger.

Slik håndterer du Safe Mode ved jailbreak

Hvis iPhonen din befinner seg i en spesiell Safe Mode som følge av en feilaktig modifikasjon, slår du den av ved å starte enheten på nytt eller avinstallere den nylig tillagt modifikasjonen([2] cite: 1).

Sammenligning av Sikringsmodus og Safe Mode

Det er lett å blande begrepene når telefonen opptrer annerledes, men funksjonene skiller seg vesentlig fra hverandre.

[b]Sikringsmodus (Lockdown Mode)

• Offisiell sikkerhetsfunksjon fra Apple for å beskytte mot avanserte trusler.

• Slås av via Innstillinger > Personvern og sikkerhet.

Safe Mode (Jailbreak)

• Feilsøkingsmodus som aktiveresautomatisk når en tweak krasjer på jailbreaket enhet.

• Krever omstart av enheten eller fjerning av problemgivende utvidelser.

Sikringsmodus er en innebygd iOS-innstilling for personvern, mens Safe Mode på en jailbroken enhet er et systemkrasjvern. Sjekk alltid hvilken tilstand telefonen er i før du forsøker å fjerne den.

Karens opplevelse med Sikringsmodus

Karen aktiverte Sikringsmodus på iPhonen sin før en reise for å maksimere sikkerheten, men merket raskt at visse nettsider og meldingstjenester oppførte seg rart.

Hun lette gjennom innstillingene, men slet med å finne ut hvor funksjonen var gjemt, ettersom den ligger dypt nede under personvernmenyen.

Etter å ha fulgt de riktige trinnene via Innstillinger og Personvern og sikkerhet, fant hun omsider knappen for å slå av modusen.

Etter en rask omstart av telefonen var enheten tilbake til normal funksjonalitet, og alle appene fungerte som de skulle igjen.

Viktigste takeaways

Finn riktig meny

Sikringsmodus deaktiveres under Innstillinger og Personvern og sikkerhet(cite: 1).

Krav til omstart

Enheten krever en omstart med enhetskoden din for å fullføre avslåingen(cite: 1).

Andre aspekter

Hvordan slår jeg av sikringsmodus på iPhone?

Gå til Innstillinger, trykk på Personvern og sikkerhet, finn Sikringsmodus nederst, og velg Slå av sikringsmodus før du bekrefter med enhetskoden din(cite: 1).

Vil du lære mer om enhetens sikkerhet, sjekk ut Er iPhone sikrere enn Android?

Hvorfor låser sikringsmodus telefonen min?

Funksjonen strammer inn sikkerheten drastisk ved å begrense visse funksjoner, vedlegg i meldinger og nettsidetilkoblinger for å motvirke målrettede digitale angrep.

Kreves det omstart etter deaktivering?

Ja, telefonen må starte på nytt for at endringene skal tre i kraft og gjenopprette standard systemfunksjonalitet(cite: 1).

Kryssreferanser

  • [1] Support - For å slå av sikringsmodus (Lockdown Mode) på en iPhone, går du til Innstillinger, velger Personvern og sikkerhet, ruller til bunnen og trykker på Sikringsmodus før du bekrefter valget med enhetskoden din.
  • [2] Aiseesoft - Hvis iPhonen din befinner seg i en spesiell Safe Mode som følge av en feilaktig modifikasjon, slår du den av ved å starte enheten på nytt eller avinstallere den nylig tillagt modifikasjonen.
[/b]