Kan man vippse hvis man er blokkert?

0 visninger
Nei, du kan ikke vippse en person som har blokkert deg, og de kan heller ikke sende penger til deg. kan man vippse hvis man er blokkert er derfor ikke mulig, ettersom all transaksjons- og meldingsflyt kuttes tvert mellom numrene.
Kommentar 0 liker

Kan man vippse hvis man er blokkert? Svar her

Lurer du på hva som skjer med pengeoverføringer i appen når kontaktinformasjonen din er utestengt? Forstå hvordan transaksjonsflyten påvirkes og unngå misforståelser ved å lese det komplette og direkte svaret nedenfor om kan man vippse hvis man er blokkert.

Kan man vippse hvis man er blokkert?

Nei, du kan ikke vippse en person som har blokkert deg, og de kan heller ikke sende penger til deg. Når en bruker blokkeres i appen, kuttes all transaksjons- og meldingsflyt mellom de to numrene tvert. Dersom du forsøker å sende penger til noen som har blokkert deg på vipps, kan det hende du får en feilmelding om at betalingen ikke kan gjennomføres. [3]

Hva skjer egentlig når du blir blokkert på Vipps?

Blokkering fungerer som en digital brannmur mellom to brukere i appen. Vipps MobilePay har designet denne funksjonen for å sikre at uønsket kontakt eller sjikanerende meldinger stanses effektivt. Når en person velger å hva skjer når man blir blokkert på vipps, skjer det en fullstendig isolasjon i systemet.

Fullstendig stopp i transaksjoner og meldinger

Systemet tillater verken overføringer den ene eller den andre veien. Hvis du prøver å overføre penger til vedkommende, stopper transaksjonen opp med en gang. Du vil ikke få pengene til å gå igjennom, og mottakeren vil heller ikke merke noe annet enn at transaksjonsforsøket blir avvist i systemet. Ingen pengeoverføring: Du kan ikke sende eller motta midler fra nummeret. Stopp i meldingsflyt: Eventuelle chat-meldinger eller forespørsler blir umiddelbart blokkert. Umiddelbar feilmelding: Appen gir beskjed om at kan man overføre penger på vipps hvis man er blokkert ikke kan fullføres.

Hvordan merker du om du har blitt blokkert?

Det finnes ingen offisiell varsling eller varselbjelle som sier fra om at noen har stengt deg ute. Vipps oppgir ikke eksplisitt at du er blokkert, av hensyn til personvern og for å unngå unødvendige konflikter mellom brukere. Du oppdager det vanligvis først når du forsøker å gjennomføre en transaksjon.

Tegn på at kontakten er stengt

Når en betaling feiler gang på gang, eller hvis du merker at historikken oppfører seg unormalt, kan det være en indikasjon. La oss være ærlige - det er en kjip følelse å oppdage at man ikke når frem til noen. Men systemet er satt opp slik med vilje for å beskytte privatlivet.

Kan man oppheve en blokkering?

Ja, den som har lagt inn blokkeringen kan når som helst angre seg og fjerne den under innstillingene i appen. Du som er blokkert har imidlertid ingen mulighet til å oppheve dette selv. Det krever at den andre parten aktivt går inn og åpner opp for kontakten igjen.

Sammenligning av kommunikasjonsmuligheter på Vipps

Tabellen under viser hva som er mulig av samhandling mellom to brukere basert på om blokkering er aktivert eller ikke.

Normal tilstand (Ingen blokkering)

  • Full flyt av meldinger i tilknytning til betalinger
  • Fungerer knirkefritt både til og fra
  • Ingen uventede systemstopp ved transaksjoner

Blokkert tilstand

  • All meldingsflyt kuttet fullstendig mellom numrene
  • Stanses tvert og gir umiddelbar feilmelding
  • Appen gir beskjed om at betalingen ikke kan gjennomføres
Forskjellen er absolutt. Med en gang en blokkering aktiveres, fjernes enhver mulighet for økonomisk utveksling eller kommunikasjon i appen.

Olavs opplevelse med en uventet feilmelding

Olav skulle gjøre opp for en felles middag og tastet inn telefonnummeret til en bekjent i appen, uten å vite at vedkommende hadde stengt kontakten.

Da han trykket send, frøs transaksjonen seg nesten umiddelbart, og en rød feilmelding dukket opp på skjermen med beskjed om at betalingen ikke kunne gjennomføres.

Han prøvde tre ganger til, og sjekket til og med om dekningen var dårlig eller om det var noe galt med bankkontoen sin.

Etter litt feilsøking skjønte han at det ikke handlet om tekniske problemer med banken, men at kontakten var kuttet i den andre enden.

Avslutning og hovedpunkter

Total stans i transaksjoner

All overføring av penger og meldinger stopper umiddelbart når en bruker blir blokkering i appen.

Feilmelding ved forsøk

Forsøker du å sende penger til noen som har blokkert deg, vil du få beskjed om at betalingen feiler.

Kun avsender av blokkering kan heve den

Det er utelukkende den parten som la inn blokkeringen som kan oppheve den igjen fra sine innstillinger.

Spesielle tilfeller

Kan man sende penger til noen som har blokkert deg på vipps?

Nei, det er ikke mulig å gjennomføre en overføring. Transaksjonen vil bli avvist, og du får opp en feilmelding i appen.

Ser den som blokkerer at man forsøker å vippse?

Mottakeren vil vanligvis ikke få noen direkte varsler om at du har forsøkt å sende penger, ettersom betalingen stoppes av systemet med en gang.

Vil du vite mer om appens funksjoner? Sjekk ut Hvordan fjerne noen fra Vipps?

Hvordan fjerner man en blokkering i appen?

Den som har utført blokkeringen må selv gå inn i innstillingene i appen for å oppheve den. Du kan ikke gjøre dette fra din egen bruker om du er den som er stengt ute.

Sitater

  • [3] Help - Dersom du forsøker å sende penger, vil du få en feilmelding om at betalingen ikke kan gjennomføres.