Hvordan nullstille Tinder?

13 visninger
For å slette Tinder-kontoen din: Åpne Tinder-appen Trykk på profilikonet ditt nederst til høyre Velg Innstillinger Bla til bunnen og velg Slett konto
Kommentar 0 liker

Hvordan slette Tinder-kontoen din

Tinder er en populær datingapp som lar deg matche med potensielle partnere basert på dine preferanser. Men hva skjer hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger vil bruke appen? Her er en trinn-for-trinn-guide om hvordan du sletter Tinder-kontoen din:

Trinn 1: Åpne Tinder-appen

Start med å åpne Tinder-appen på smarttelefonen din. Sørg for at du er logget inn på kontoen din.

Trinn 2: Trykk på profilikonet ditt

I nedre høyre hjørne av skjermen ser du et profilikon. Trykk på dette ikonet for å få tilgang til profilen din.

Trinn 3: Velg innstillinger

Når du er inne på profilsiden din, finner du et tannhjulikon merket "Innstillinger" øverst til venstre på skjermen. Trykk på dette ikonet for å få tilgang til innstillingsmenyen.

Trinn 4: Bla til bunnen

Bla nedover innstillingsmenyen til du kommer til bunnen. Du vil se et alternativ merket "Slett konto".

Trinn 5: Bekreft sletting

Når du trykker på "Slett konto", vil du bli bedt om å bekrefte slettingen. Du vil motta en melding med teksten "Er du sikker på at du vil slette kontoen din? Du vil ikke kunne gjenopprette den etterpå." Trykk på "Slett konto"-knappen for å bekrefte slettingen.

Gratulerer, du har nå slettet Tinder-kontoen din!

Din Tinder-konto vil nå være slettet permanent. Du vil ikke lenger kunne logge inn på kontoen din eller få tilgang til dataene dine. Hvis du noen gang bestemmer deg for å komme tilbake til Tinder, må du opprette en ny konto.