Hvordan fjerne meg fra Snapkart?
51 visninger
Når du først setter opp Snapkart, kan du ikke deaktivere det helt. Du kan derimot alltid skjule posisjonen din fra andre Snapchattere ved å aktivere spøkelsesmodus.
Kanskje du også vil spørre om dette?Mer
Slik fjerner du deg fra Snapkart
Når du først aktiverer Snapkart, er det ikke mulig å deaktivere det helt. Det er imidlertid en løsning som lar deg skjule posisjonen din fra andre Snapchat-brukere.
Aktiver spøkelsesmodus
- Åpne Snapchat-appen og trykk på profilikonet ditt øverst til venstre.
- Trykk på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger.
- Rull ned til "Hvem kan..."-delen og trykk på "Se min posisjon".
- Trykk på "Spøkelsesmodus".
Når spøkelsesmodus er aktivert, vil posisjonen din bli skjult for alle andre Snapchat-brukere, inkludert vennene dine. Du vil fortsatt kunne se kartet og posisjonene til vennene dine, men de vil ikke kunne se din.
Tips:
- Du kan aktivere og deaktivere spøkelsesmodus når som helst.
- Når du deaktiverer spøkelsesmodus, vil posisjonen din være synlig for vennene dine igjen.
- Spøkelsesmodus fungerer bare hvis vennene dine også har aktivert plasseringstjenester på Snapchat.
Mest likt
Nyeste spørsmål
- Hvor gammel må du være for å øvelseskjøre med traktor?
- Kan en 15-åring øvelseskjøre?
- Hvordan koble opp Chromecast til wifi?
- Hvordan sende pakke med glass?
- Hvordan lage iCloud-konto?
- Hva betyr rakett?
- Kan en nordmann kjøre svenskregistrert bil i Sverige?
- Er det lov å kjøre svensk bil i Norge med norsk førerkort?
- Hvordan er været i Thailand på sommeren?
- Når er det best å dra til Hellas?
Kommenter svaret:
Takk for tilbakemeldingen! Din kommentar hjelper oss å forbedre svarene i fremtiden.