Hvordan nullstille hele telefonen?

94 visninger
For å nullstille og slette all data på telefonen: Gå til Innstillinger > Generelt > Nullstill. Velg deretter "Slett alt innhold og alle innstillinger". Dette vil fjerne all informasjon fra enheten. Husk å ta backup av viktige data før du utfører denne handlingen, da den er irreversibel. Sikker sletting av data er viktig før salg eller kassering av telefonen.
Kommentar 0 liker

Hvordan nullstille en telefon?

Åh, nullstille telefonen... Jeg har gjort det noen ganger, ja. Litt stressende, men nødvendig iblant.

Jeg pleier å gå inn i "Innstillinger", finner "Generelt" et sted, og så leter jeg etter noe som heter "Nullstill". Det kan hete "Tilbakestill" også, litt forvirrende det der.

Inne der, så er det et alternativ for å slette alt. Bare pass på at du virkelig vil det, liksom. Alt blir borte.

Jeg husker en gang jeg gjorde det feil, slettet alt før jeg hadde tatt backup av bildene fra ferien i Spania. Krise den dagen, kan jeg si deg. Heldigvis reddet Google Foto meg, puh!

Elkjøp har vel en grei guide om dette også, om du er usikker. Jeg har sett dem før. De kan være greie å ha i bakhodet.

Hvordan slette alt innhold på Samsung telefon?

Slette alt på Samsung?

  • Innstillinger.
  • Generell administrasjon.
  • Nullstill.
  • Fabrikkdata nullstilles.

Eldre Android:

  • Apper > Innstillinger > Sikkerhetskopiering og Nullstilling > Nullstill.
  • Apper > Innstillinger > Personvern > Nullstill fabrikkdata.

Valget er ditt. Konsekvensene også.