Hva skjer hvis jeg logger av Apple ID?
Hva skjer når du logger av Apple-ID-en din?
Når du logger av Apple-ID-en din, fjerner du ikke data fra iCloud. Disse dataene forblir tilgjengelige i iCloud med mindre du sletter dem manuelt. For å unngå tap av data ved utlogging, anbefaler vi på det sterkeste å ta sikkerhetskopier av iCloud regelmessig.
Når du logger av Apple-ID-en din, vil følgende skje:
- Du vil ikke lenger kunne få tilgang til iCloud-tjenester som iCloud Drive, Bilder og Kontakter.
- Du vil ikke lenger kunne laste ned eller oppdatere apper fra App Store.
- Du vil ikke lenger kunne synkronisere data med iCloud-enheter.
- Du vil ikke lenger kunne bruke Apple Pay.
- Du vil ikke lenger kunne motta iMessage-meldinger eller FaceTime-anrop.
Det er viktig å merke seg at utlogging fra Apple-ID-en din ikke sletter Apple-ID-kontoen din. Du kan logge på nytt når som helst ved å bruke Apple-ID-en og passordet ditt.
Hvis du er bekymret for å miste data når du logger av Apple-ID-en din, kan du ta en sikkerhetskopi av iCloud før du logger av. Dette vil sikre at alle dataene dine er trygt lagret i iCloud og kan gjenopprettes hvis det er nødvendig.
For å ta en sikkerhetskopi av iCloud, følg disse trinnene:
- Gå til "Innstillinger" på enheten din.
- Trykk på navnet ditt øverst på skjermen.
- Trykk på "iCloud".
- Trykk på "iCloud-sikkerhetskopi".
- Trykk på "Sikkerhetskopier nå".
Når sikkerhetskopien er fullført, kan du trygt logge av Apple-ID-en din.
- Hvordan merke kreft i underlivet?
- Hvordan lage gruppe på meldinger Samsung?
- Er det lurt å drikke varmt vann?
- Hvordan finne dekningsbidrag i kr?
- Hvor lenge etter kan man spise rester?
- Hvilke vitaminer bør ikke tas samtidig?
- Hvordan fjerne nummeret mitt fra Gulesider?
- Hvilken app er mest brukt i Norge?
- Hvordan skru av foreldrekontroll på Samsung?
- Hvor mye koster en flybillett fra Norge til Thailand?
Kommenter svaret:
Takk for tilbakemeldingen! Din kommentar hjelper oss å forbedre svarene i fremtiden.