Hva skjer når man tømmer samtaler på Snapchat?
Når du tømmer samtaler på Snapchat, forsvinner de fra din egen visning, men det betyr ikke at de forsvinner for mottakeren.
Snapchat-samtaler er ikke automatisk slettede for begge parter. Hvis du sletter en samtale, forsvinner den bare fra din historie. Mottakeren vil fortsatt kunne se den, med mindre de også sletter samtalen. Det er derfor viktig å huske at selv om du fjerner samtalen fra din visning, kan den fremdeles være tilgjengelig for andre. Dette gjelder også for bilder, videoer og andre filer som er utvekslet i samtalen.
Det er viktig å skille mellom å slette en samtale og å blokkere en person. Når du blokkerer noen på Snapchat, fjerner du dem fullstendig fra din venneliste. Du vil ikke lenger kunne se dem eller sende meldinger til dem. Dette er en mer definitiv handling enn å slette en samtale, da den hindrer all fremtidig kommunikasjon.
Kort oppsummert: Slettet samtale på Snapchat forsvinner bare fra din side, ikke fra den andres. Blokkering fjerner personen fra din venneliste permanent. Husk derfor at sletting av en samtale ikke gir fullstendig anonymitet hvis mottakeren ikke også sletter den.
- Hva er Norges største studentby?
- Hvor kan jeg se karakterer på ungdomsskolen?
- Hvilke land er ikke med i FN?
- Når ble norsk skole gratis?
- Hvorfor heter det Jevnaker?
- Er det gjørs i Mjøsa?
- Hvor ligger 71 grader nord?
- Hvordan ha foreldrekontroll på YouTube?
- Kan man se hvor mange ganger noen har sett stories på Instagram?
- Hvordan sperre YouTube på iPhone?
Kommenter svaret:
Takk for tilbakemeldingen! Din kommentar hjelper oss å forbedre svarene i fremtiden.