Hvordan deaktivere en Facebook-konto?
Slik deaktiverer du en Facebook-konto
Deaktivering av en Facebook-konto er en midlertidig løsning som lar deg skjule profilen din fra andre brukere uten å miste kontoen eller dataene dine. Følg disse trinnene for å deaktivere kontoen din:
-
Åpne Kontoinnstillinger: Klikk på nedoverpilen øverst til høyre på Facebook-skjermen og velg "Innstillinger og personvern" > "Innstillinger".
-
Velg Personopplysninger: I venstrekolonnen klikker du på "Personopplysninger".
-
Finn kontoeierskap og kontroll: Bla ned til delen "Eierskap og kontroll over konto" og klikk på "Deaktivering og sletting".
-
Velg konto for deaktivering: Hvis du har flere Facebook-kontoer, velger du den du vil deaktivere.
-
Bekreft deaktivering: Les advarselen om at du vil bli logget ut av Facebook og miste tilgang til enkelte funksjoner. Klikk deretter på "Deaktiver"-knappen.
-
Oppgi årsak (valgfritt): Facebook kan spørre deg om årsaken til deaktivering. Velg et svar eller skriv inn din egen grunn. Klikk på "Fortsett".
-
Bekreft deaktivering: Skriv inn passordet ditt og klikk på "Deaktiver".
Kontoen din vil nå bli deaktivert. Profilen din vil bli skjult for andre brukere, og du vil ikke kunne logge inn eller bruke noen Facebook-funksjoner. Dataene dine, inkludert innlegg, bilder og meldinger, vil forbli lagret på Facebook, men de vil ikke være synlige for andre.
For å aktivere kontoen din igjen, logg bare på med e-postadressen og passordet ditt. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 24 timer for kontoen din å bli gjenopprettet.
- Hva er Norges største studentby?
- Hvor kan jeg se karakterer på ungdomsskolen?
- Hvilke land er ikke med i FN?
- Når ble norsk skole gratis?
- Hvorfor heter det Jevnaker?
- Er det gjørs i Mjøsa?
- Hvor ligger 71 grader nord?
- Hvordan ha foreldrekontroll på YouTube?
- Kan man se hvor mange ganger noen har sett stories på Instagram?
- Hvordan sperre YouTube på iPhone?
Kommenter svaret:
Takk for tilbakemeldingen! Din kommentar hjelper oss å forbedre svarene i fremtiden.