Hvordan slette all data på PS4?

17 visninger
For å slette alle data på PS4, gå til Innstillinger > Inicialisering > Initialiser PS4 > Fullstendig.
Kommentar 0 liker

Slik sletter du alle data på PS4

Å slette dataene på PS4 kan være nødvendig når du skal selge eller kvitte seg med konsollen. Du kan velge mellom to typer initialisering: rask og fullstendig. Den raske initialiseringen sletter brukerdataene dine, mens den fullstendige initialiseringen sletter alle dataene på konsollen, inkludert spill, lagrede data og innstillinger.

Slik initialiserer du PS4 fullstendig:

  1. Gå til "Innstillinger" fra hovedmenyen.
  2. Velg "Inicialisering".
  3. Velg "Initialiser PS4".
  4. Velg "Fullstendig".
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.

Fullstendig initialisering kan ta flere timer, avhengig av hvor mye data som er lagret på konsollen. Etter at prosessen er fullført, vil PS4 være tilbakestilt til fabrikkinnstillingene, og alle data vil være slettet.

Ting å huske på før du initialiserer PS4:

  • Du kan ikke angre en initialisering.
  • Alle data på konsollen vil bli slettet, inkludert spill, lagrede data, innstillinger og brukerkontoer.
  • Hvis du har PS Plus-abonnement, må du sikkerhetskopiere lagrede data til skylagring før du initialiserer.
  • Du må logge på PlayStation Network-kontoen din på nytt etter initialisering.